Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Jong: 'Als die klok steeds verder tikt, ga je denken dat het kan gebeuren'

Laatste update:

"Tottenham is een hele goede ploeg. Natuurlijk doet het pijn als je zo strijdt met zijn allen. Complimenten voor het hele team hoe we lang stand hebben gehouden. Jeroen Zoet die een paar geweldige reddingen maakt om ons in de wedstrijd te houden. Dan valt hij nog twee keer en dat is heel zuur", reageerde hij na afloop van de wedstrijd bij Veronica.

Meer: PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland

PSV stond vanaf de eerste minuten van de wedstrijd onder zware druk, maar slaagde er toch in de voorsprong in handen te houden. Naarmate het duel vorderde, groeide de hoop bij de captain dat een stunt mogelijk was: "Natuurlijk. Als die klok steeds verder tikt, ga je steeds meer denken dat het kan gebeuren. We moeten de taken uitvoeren en blijven strijden. Dat kost veel energie bij heel veel jongens. Complimenten aan het team hoe hard we gewerkt hebben, dat zeker. Maar het is jammer dat hij toch valt."

Ondanks de lof voor zijn ploeggenoten, meent De Jong dat PSV zich toch enkele verwijten kan maken. Volgens de spits had de koploper van de Eredivisie bijvoorbeeld beter kunnen profiteren van de ruimte die er uit de omschakeling viel: "We hadden het beter uit moeten spelen, omdat zij toch wel heel veel risico gingen nemen. Maar al met al heeft Tottenham terecht gewonnen en helaas hebben we niet kunnen overleven."

-
Vind jij dat PSV meer verdiende?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties