Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Jong baalt van Twente: 'Ik dacht bij een fatsoenlijke club te spelen'

Laatste update:

Voorzitter Joop Munsterman gaf afgelopen week bij Eredivisie Live aan dat FC Twente niet langer vijftien, maar twintig miljoen euro verlangt voor haar spits. Absurd, vindt De Jong. "Ik viel van mijn stoel toen ik Joop Munsterman hoorde. Dat bedrag is volledig in tegenspraak met het gesprek dat deze week heeft plaatsgevonden tussen FC Twente en Borussia Mönchengladbach en dat met mijn vader George en zaakwaarnemer Louis Laros."

"Ik vond het ongelooflijk om dit te horen. FC Twente heeft mijn zaakwaarnemer Louis Laros en Borussia Mönchengladbach aangegeven dat er bij een transfersom van twaalf miljoen euro en twee miljoen bonussen een akkoord zou zijn, als ik zelf het contractueel met FC Twente overeengekomen recht op twintig procent van de transfersom zou laten vallen. Ik heb inmiddels aangegeven dat ik twintig procent van de transfersom wil laten vallen om een overgang naar Borussia Mönchengladbach mogelijk te maken."

"Het gaat me zeker niet alleen om het geld. Maar inmiddels is dit voor FC Twente ook niet meer voldoende om met een transfer in te stemmen", merkt De Jong geïrriteerd op. Hij speelde tot nu toe drie seizoenen in Enschede en kostte nog geen miljoen euro, toen de Tukkers hem in de zomer van 2009 overnamen van De Graafschap. De Jong wil nu naar Gladbach, maar FC Twente blijft op vervelende wijze tegenstribbelen.

"De voorzitter roept overal dat spelers een faire kans moeten krijgen om een stap hogerop te maken, maar helaas is de werkelijkheid anders", zegt De Jong gefrustreerd in de ochtendkrant. "Ik had van andere spelers al gehoord dat de leiding van FC Twente op deze onfatsoenlijke wijze onderhandelt. Ik kon het niet geloven, want ik dacht bij een fatsoenlijke club te spelen, maar nu ervaar ik het helaas zelf. Munsterman zegt dat hij van alles leest en van niks weet, maar in werkelijkheid hebben zich de afgelopen maanden acht clubs uit vijf landen gemeld, waarvan drie rechtstreeks bij FC Twente. En dat weet hij ook."

Stelt FC Twente zich in jouw ogen onredelijk op?

Meer nieuws

Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
132
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
316
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
39
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
21
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties