Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Jong benadrukt: 'Ik sluit nooit de deur voor Ajax'

Laatste update:

"Er is contact geweest. Deze zomer nog. De rol die ik nu bij Mainz heb, kan ik ook vervullen bij Ajax. Maar het moet wel van twee kanten komen", aldus de 33-jarige De Jong, die niet uitsluit dat hij in de toekomst alsnog terugkeert in de Johan Cruijff Arena: "Ik sluit nooit de deur voor Ajax."

De 81-voudig international speelde drie wedstrijden in de Bundesliga voor Mainz, met een totaal van 229 speelminuten. Hij heeft er geen spijt van dat hij besloot om tot medio 2018 te tekenen. Hij spreekt van 'een leuke club': "Ik ben en blijf een rasvoetballer. Ik houd van het spelletje. Als je weer op het veld mag staan, is dat heerlijk. Daar doe je het voor. De kleedkamergrappen, vers gras, het intensieve trainen, het werken van weekend naar weekend."

Of De Jong ooit weer in actie komt voor het Nederlands elftal, laat zich nog raden. Hij liet eerder in januari, tegenover Kicker, in ieder geval weten dat hij nooit zal bedanken: "Nu kan ik bij Mainz in ieder geval spelen en verder zien we wel. Ik heb nooit afscheid genomen als international." De eerstvolgende wedstrijd van het Mainz van trainer Sandro Schwarz is die tegen Bayern München, van komende zaterdagmiddag.

Denk jij dat Nigel de Jong als speler nog eens terugkeert bij Ajax?

Meer nieuws

'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
1
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
33
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
19
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
27
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties