Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Jong bij debuut voor Newcastle direct aanvoerder en trefzeker

Laatste update:

Aan de nederlaag had De Jong geen schuld, want hij werd na ruim een uur spelen naar de kant gehaald en op dat moment stond Newcastle nog met 0-1 voor. De Jong, die net als Vurnon Anita in de basis begon en direct de aanvoerdersband om zijn arm droeg, had de score in de veertiende minuut geopend: zijn vrije trap belandde nog in de muur, maar vervolgens ramde de Nederlander de rebound vol overtuiging het doel in.

De Jong deed uiteindelijk 64 minuten mee en werd vervolgens naar de kant gehaald. Vanaf de bank zag hij Newcastle de zege nog verspelen: Timothy Dieng kopte de gelijkmaker binnen en William Gros verzorgde uiteindelijk de eindstand (2-1). Op het moment dat deze doelpunten vielen was Anita overigens ook al gewisseld; hij speelde 54 minuten. De dinsdag gepresenteerde Daryl Janmaat deed, evenals Tim Krul, natuurlijk nog niet mee: de twee Oranje-internationals hebben voorlopig nog even vakantie.


-
Denk je dat Siem de Jong het gaat maken bij Newcastle United?

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
9
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
40
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
104
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
44
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties