Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Jong blij met salarisvoorstel en hakt binnenkort knoop door'

Laatste update:

Volgens de Spaanse krant hebben de clubleiding van Barcelona en zaakwaarnemer Ali Dursun 13 december met elkaar gesproken over een eventueel dienstverband in Catalonië. Barcelona deed destijds een salarisvoorstel dat De Jong zou bekoren. De gesprekken die daarna volgden verlopen naar verluidt goed, waardoor Barcelona de hoop koestert dat het De Jong kan inlijven.

Dursun en De Jong gaven eerder al aan dat men gaat nadenken over de aanbiedingen die binnenstromen en Mundo Deportivo meldt dat de middenvelder in de kerstvakantie een definitieve beslissing neemt, zodat hij in de tweede seizoenshelft zich volledig kan focussen op presteren met Ajax. Naast Barcelona azen ook onder meer Bayern München en Manchester City op De Jong.

Ook Paris Saint-Germain loert op de creatieve middenvelder en De Telegraaf meldde eerder dat de middenvelder waarschijnlijk naar de Franse hoofdstad gaat verkassen. Na L'Équipe meldt Mediapart maandag echter ook dat PSG eerst een of twee spelers moet verkopen om voldoende financiële slagkracht te hebben én om te voldoen aan de Financial Fair-Play-regels.

Ajax zou volgens Mundo Deportivo De Jong en zijn entourage momenteel alle ruimte gunnen om te praten met geïnteresseerde partijen. De Amsterdammers verlangen circa zeventig miljoen euro voor De Jong. Bij Barcelona zou er nu optimisme heersen dat de 21-jarige spelverdeler naar de LaLiga-club vertrekt. De Jong ligt momenteel nog tot medio 2022 vast in de Johan Cruijff ArenA.

Verwacht jij dat Frenkie de Jong ooit voor Barcelona gaat voetballen?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
26
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Uitgevallen Ederson deelt grappige berichten die fans van Arsenal hem stuurden
5
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
'Clubleiding Ajax had voorkeur voor twee Nederlandse trainers boven Farioli'
60
V/d Boomen over uitspraak tegen Van 't Schip: 'Was echt een misstap van me'
11

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties