Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Jong blijft strijdbaar: 'Ik leg me niet bij mijn reserverol neer'

Laatste update:

De zesvoudig international van het Nederlands elftal is zelf ook niet geheel tevreden, zo vertelt hij in een interview met De Telegraaf: "Ik heb wel wat kansen gehad, maar het is niet geworden wat ik ervan had gehoopt. De vroege uitschakelingen in Europa en de KNVB-beker waren ook in mijn nadeel."

De Jong kwam dit seizoen 23 keer in actie in het eerste elftal en daarin was hij goed voor zeven doelpunten en vier assists. "Natuurlijk kijk ik ook naar mezelf. Misschien had ik er zelf ook méér aan moeten doen", erkent De Jong, die nog een contract heeft tot medio 2020. Hij is vastberaden om zo snel mogelijk een vaste basisplaats te verkrijgen.

"Er zijn meer spelers geweest die na een minder seizoen de pannen van het dak speelden. Kijk naar Luuk", doelt hij op zijn broer en de aanvoerder van PSV. "Daarom leg ik me niet bij mijn reserverol neer. Als je dat doet, is het over. Ik zal alles blijven geven." De Jong kwam eerder uit voor PSV, Newcastle United en De Graafschap.

Zou jij Siem de Jong in de basis zetten wanneer iedereen bij Ajax fit is?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Brighton & Hove Albion kondigt vertrek van Roberto De Zerbi aan
18
Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
3
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5
Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
10
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties