Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Jong: 'Boscagli is een van de beste voetballende verdedigers in Nederland'

Laatste update:

Boscagli en PSV hadden in een eerder stadium al een mondeling akkoord bereikt, waarna de club het contract nu definitief heeft opgewaardeerd en verlengd. De Fransman maakte in de zomer van 2019 voor een bedrag van twee miljoen euro de overstap van OGC Nice naar het Philips Stadion. Na een moeizaam eerste seizoen groeide hij de afgelopen jaargang uit tot een belangrijke schakel in het team van Roger Schmidt. De trainer liet hem 42 keer in actie komen in alle competities. Boscagli speelde afgelopen seizoen voornamelijk in de achterhoede, maar maakte ook indruk als controlerende middenvelder.

Meer: Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen

De contractverlenging van Boscagli is de volgende daad van technisch manager John de Jong met het oog op de selectie de komende jaren. Met Joël Drommel (FC Twente), Marco van Ginkel (Chelsea), Phillipp Mwene (FSV Mainz 05), André Ramalho (Red Bull Salzburg) en Davy Pröpper (Brighton & Hove Albion) trok De Jong al vijf spelers aan. Daarnaast zijn de Oranje-internationals Steven Berghuis (Feyenoord) en Luuk de Jong (Sevilla) in beeld als versterkingen voor PSV.

"Olivier heeft zich afgelopen seizoen sterk ontwikkeld", reageert De Jong op het contractnieuws.. "Door nog voor de start van de voorbereiding in zichzelf te investeren, knokte hij zich in de zomer van 2020 in het team. Zijn ontwikkeling tot een van de beste voetballende verdedigers in de Eredivisie is ons niet ontgaan en het past bij PSV om Olivier daarvoor te belonen. We zijn blij dat hij tot 2025 bij PSV onder contract staat. PSV ziet in Olivier een belangrijke speler voor de nabije toekomst."

Boscagli is eveneens blij met zijn nieuwe contract, zegt hij. "Het is het resultaat van hard werken, geloof hebben en investeren in jezelf. PSV is een prachtige club, waarvoor ik vorig jaar gelukkig heel veel heb gespeeld." Boscagli zegt een goede ontwikkeling te hebben doorgemaakt in Eindhoven. "En ik denk dat ik me hier nog veel verder kan ontwikkelen. Daarnaast wil ik om de prijzen spelen. Ik weet zeker dat we dat dit seizoen kunnen doen en kijk daar naar uit."

Vind jij dit een goede zaak van PSV?

Meer nieuws

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
0
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
5
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties