Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Jong helpt PSV aan minimale zege op tiental van Vitesse

Laatste update:

Na de beschamende uitschakeling in de KNVB Beker door RKC Waalwijk (2-3 nederlaag na verlenging), wilde PSV zich zaterdagavond tegen Vitesse graag revancheren. In de competitie verloren de Eindhovenaren nog altijd geen punt en de laatste negen wedstrijden tegen Vitesse gingen allemaal gewonnen. Het eerste gevaar in het Philips Stadion kwam van de bezoekers uit Arnhem, maar een gevaarlijke voorzet van Oussama Darfalou bereikte niemand in het strafschopgebied.

Meer: PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland

Danilho Doekhi ontvangt een rode kaart na het neerhalen van de doorgebroken Hirving Lozano.

De plannen van Vitesse-trainer Leonid Slutsky konden na veertien minuten spelen praktisch de prullenbak in. Doekhi vloerde de doorgebroken Hirving Lozano en werd door scheidsrechter Serdar Gözübüyük van het veld gestuurd. Navarone Foor werd vervolgens naar de kant gehaald ten koste van Rasmus Thelander. De eerste keer dat PSV vervolgens dicht bij een treffer was, was via Vitesse-verdediger Max Clark. Hij werkte de bal bijna in eigen doel, maar doelman Eduardo reageerde attent.

Na uitglijden van Thulani Serero moest Eduardo niet lang daarna andermaal reddend optreden, toen Steven Bergwijn voor zijn neus opdook. Toch hield Vitesse tot de rust stand, nadat een schotje van Lozano weinig gevaar had opgeleverd. Na rust kreeg PSV al snel een mogelijkheid via Gastón Pereiro, maar de Uruguayaan had teveel tijd nodig. Vitesse beperkte zich in de tweede helft voornamelijk tot verdedigen, al was de ploeg van Slutsky na een uur spelen gevaarijk via een schot van Darfalou.

Pas in de 69e minuut kon het publiek in Eindhoven op de banken. Luuk de Jong liep slim weg bij Jake Clarke-Salter en tikte vanuit een voorzet van Lozano van dichtbij de openingstreffer binnen. In de slotfase kregen onder meer Bergwijn en Lozano nog mogelijkheden om de score verder uit te breiden, maar de 1-0 stand bleef uiteindelijk op het scorebord in Eindhoven. Mark van Bommel is zo zijn trainersloopbaan begonnen met elf competitiezeges op rij, waarmee hij het Eredivisie-record van Morten Olsen inmiddels heeft geëvenaard.

-
Terechte uitslag?

Meer nieuws

De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
0
César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
1
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
35
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties