Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Jong hoopt zorgwekkende uitvorm te doorbreken bij afwezigheid Locadia

Laatste update:

o FC Groningen en PSV speelden vorig seizoen twee keer gelijk (1-1 en 0-0); PSV scoorde in 2016/17 tegen niemand minder vaak dan tegen de Groningers (1 keer, gelijk met Feyenoord).
 
o Groningen won op 29 maart 2014 voor het laatst van PSV in de competitie (2-3, met Faber als interim-coach bij PSV) en pakte in de zes ontmoetingen sindsdien maar drie punten (G3, V3). 

o PSV kreeg in de laatste vijf duels met FC Groningen in alle competities maar één tegendoelpunt te verwerken (van Mimoun Mahi in de meest recente ontmoeting op 7 mei). 

o FC Groningen is al negentien Eredivisieduels zonder zege met een team uit de traditionele top-3 (G7, V12); de laatste overwinning was op 31 augustus 2014 (2-0 tegen Ajax). 

o Tom van Weert maakte vier goals in zijn laatste zes competitieduels voor FC Groningen, maar noteerde in zijn Eredivisiecarrière nog geen doelpunt of zege tegen PSV (G1, V3).
 
o Ernest Faber, die zijn vijftigste Eredivisieduel voor FC Groningen coacht, won als trainer nog niet van zijn oude club PSV in Eredivisieverband, zowel met N.E.C. (V2) als met FC Groningen (G2).
 
o De verliespartij tegen Ajax was de 249e uitnederlaag van PSV in de Eredivisie; als Groningen wint betekent dit niet alleen de 250e uitnederlaag voor de Eindhovenaren, maar ook de eerste keer dat PSV opeenvolgende competitieduels verliest sinds april 2014. 

o PSV scoorde in totaal slechts vier keer in de laatste vier competitieduels; dit terwijl de ploeg van Phillip Cocu in de vier wedstrijden daarvoor gemiddeld vier keer per duel scoorde (16 in totaal). 

o PSV liet dit kalenderjaar slechts twee keer punten liggen tegen ploegen uit het rechterrijtje, FC Groningen (1-1, 10e op 7 mei) en ADO Den Haag (1-1, 13e op 15 april). 

o Alleen Willem II (6) gaf meer strafschoppen weg dan PSV dit seizoen (5), terwijl FC Groningen er meer kreeg (6) dan elke andere ploeg in de Eredivisie (PSV en AZ, 5). 

o Luuk de Jong is momenteel exact 13,5 uur Eredivisievoetbal (810 minuten) buitenshuis zonder treffer, op 11 maart scoorde De Jong tegen Go Ahead voor het laatst in een uitwedstrijd.

-

Meer nieuws

Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
10
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
9
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
20
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
67

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties