Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Jong: 'Ik ben benieuwd hoe hij is als je echt tegen hem speelt'

Laatste update:

De Jong keek ernaar uit om de degens de kruisen met Robben. "Het zou voor het eerst zijn. Arjen Robben is toch een grootheid in het Nederlandse voetbal en ik ben benieuwd hoe hij is als je echt tegen hem speelt", aldus De Jong, die de heenwedstrijd in de Allianz Arena door een blessure moest laten schieten. "Zijn acties en snelheid, het lijk me mooi om dat van dichtbij te ervaren."

Robben liet maandag tegenover de NOS al weten dat hij naar alle waarschijnlijkheid niet zal spelen tegen Ajax. "Zeer onwaarschijnlijk", aldus de aanvaller, die kampt met een bovenbeenblessure. "Het gaat niet goed, ik ben niet fit." De buitenspeler, die na dit seizoen vertrekt bij Bayern, stond de afgelopen twee competitiewedstrijden ook al langs de kant. Hij had zich verheugd op het duel met Ajax. "Na PSV pas de tweede keer dat ik een Nederlandse tegenstander tref in al die jaren in het buitenland. Zoiets geeft toch wat extra's."

"Als Arjen het haalt, sta ik dichtbij hem omdat ik wat teruggetrokken op het middenveld vanaf links speel en hij hangend vanaf de rechterkant", aldus De Jong. "Ik hoop dat hij toch fit is en een mooie ontvangst krijgt, maar het blijft wel de bedoeling dat wij winnen en zo eerste in de poule worden." De wedstrijd tussen Ajax en Bayern, waar de eerste plaats in de groepsfase op het spel staat, begint woensdagavond om 21.00 uur.

-
Wat verwacht jij van Ajax - Bayern München?

Meer nieuws

Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
31
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
13
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
4
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties