Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Jong: 'Ik ken de geruchten over Ronaldo, hier is alles mogelijk'

Laatste update:

"Ik ben tevreden met de spelersgroep die we nu hebben", stelt de middenvelder van the Citizens. "Wat mij betreft verandert daar niet te veel meer aan. Misschien een paar gerichte aankopen, omdat we volgend seizoen ook in de Champions League willen meetellen. Ik ken de geruchten over Cristiano Ronaldo, maar ik weet daar niet méér over dan ieder ander. Bij deze club is alles mogelijk. Maar ik hoop dat er vooral wordt gekeken naar aanvullende kwaliteiten. Om de laatste stap naar de top te maken, kan het vinden van dat ene puzzelstukje al genoeg zijn."

"We liggen op schema", vindt De Jong. "Hoe eerder we het einddoel bereiken hoe beter natuurlijk, maar de clubleiding laat zich niet opjagen. In verschillenden fasen willen ze een ploeg neerzetten die structureel tot de Europese top gaat behoren. Dat lukt niet binnen een jaar en dat besef was er ook bij iedereen. Dus er is grote ambitie, maar ook realisme. Met de FA Cup is de eerste prijs nu binnen en we gaan voor de eerste keer de Champions League in. Dan is het niet moeilijk de volgende fase in ons stappenplan in te vullen: strijden om de landstitel en goed voor de dag komen tussen de beste ploegen van Europa."

Is Manchester City een serieuze titelkandidaat?

Meer nieuws

Hard oordeel over Oranje-speler in voorselectie: 'Heeft zijn krediet verspeeld'
18
Brian Priske wil op één voorwaarde de nieuwe trainer van Feyenoord worden
11
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
2
'Feyenoord, Ajax en AZ niet verheugd met Frank Paauw als bondsvoorzitter KNVB'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties