Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Jong in belangstelling van Europese top: 'Ze hebben mooie plannen'

Laatste update:

"Ik heb altijd het gevoel dat als Ajax verliest heel Nederland er overheen valt. Maar als het goed gaat en een talent iets goeds doet dan is het meteen van: ohhh kijk eens! Ajax is echt van uitersten. Voor je mentale ontwikkeling is dat wel goed", vertelt hij in gesprek met de Volkskrant.

De Jong noemt zichzelf eigenwijs, met eigen ideeën over hoe voetbal gespeeld moet worden. De middenvelder stond in het verleden ook in de belangstelling van PSV en voerde zelfs een goed gesprek in Eindhoven. Een bezoek aan Ajax, waar Frank de Boer, Dennis Bergkamp en Jaap Stam het kantoor van Marc Overmars binnen kwamen lopen tijdens een ontmoeting, gaf echter de doorslag.

"Dat vond ik mooi. Bij Ajax krijg je als jonge jongen ook iets sneller de kans. Het publiek smacht naar jonge jongens", gaat De Jong verder. Het talent zou in de belangstelling staan van clubs als Chelsea, Manchester City en Bayern München en is zich ook bewust van die interesse: "Ik heb gehoord wat ze willen. Het zijn mooie plannen. Dat streelt me. Mijn omgeving en ik vinden dat er niet veel betere plekken zijn dan Ajax op deze leeftijd. Moet je natuurlijk wel spelen."

Vind jij dat Frenkie de Jong een basisplaats hoort te krijgen bij Ajax?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
22
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties