Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Jong in de clinch met Kali: 'In de wedstrijd ging het de hele tijd al zo'

Laatste update:

Een terechte zege, zo oordeelt Van Bommel op de clubsite van PSV. "Op basis van werklust, karakter, inzet en geloof geef ik mijn ploeg een acht en half", benadrukte de oefenmeester, die het niet eens was met de analyse dat PSV niet goed speelde. "Het moeilijke aan dit soort wedstrijden is geduld hebben. Geduld is niet langzaam spelen, maar op de juiste momenten de juiste keuzes maken."

Meer: PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland

"Het was heel moeilijk om de juiste spelers in balbezit te krijgen, voor rust lukte dat een paar keer. In de tweede helft werden zijn wat vermoeider, toen lukte het beter." NAC wilde aan het begin van de tweede helft, kort na de 0-1, een strafschop. Scheidsrechter Dennis Higler legde de bal na hands van Nick Viergever echter niet op de stip. "Eigenlijk wilde ik geen risico nemen en de bal in één keer wegtrappen. Maar de bal stuiterde verkeerd", verklaarde de verdediger in gesprek met FOX Sports.

"De bal kwam ongelukkig op mijn arm of hand. Dat was onbewust. Op een gegeven moment was wel duidelijk dat de videoarbiter er niet meer tussen zou komen." De Jong kreeg het na afloop aan de stok met Anouar Kali, die verhaal wilde halen bij de aanvaller en door zijn ploeggenoten moest worden tegengehouden. De Jong zit er niet mee. "In de wedstrijd ging het de hele tijd al zo, een beetje bakkeleien met iedereen. Die emotie hoort er soms bij. NAC knokte voor elke meter, het is niet altijd makkelijk om daar in zo'n wedstrijd vol in mee te gaan. Ze provoceren, doen alles. Uiteindelijk hebben we denk ik heel weinig weggegeven."

-
Denk jij dat PSV de landstitel zal prolongeren?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
21
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
27
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties