Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Jong is over een of anderhalf jaar de beste middenvelder ter wereld'

Laatste update:

In Rotterdam kwam Noord-Ierland een kwartier voor tijd op voorsprong. O'Neill merkte destijds dat Oranje 'gefrustreerd' raakte. "Ze stonden opeens met 1-0 achter tegen een land als Noord-Ierland. Het was teleurstellend dat we het niet vast konden houden", blikt hij terug. In Belfast hoopt hij op een betere afloop. "Nederland heeft fantastische spelers, maar we moeten hun reputatie negeren. Zelfs topspelers kunnen door ons worden getest."

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

Een van de topspelers van Oranje is Frenkie de Jong, zo vindt O'Neill. Vorige maand werd de middenvelder in grote delen van de wedstrijd aan banden gelegd doordat hij werd bewaakt door een extra man. "Dat ging lang goed. Maar in de slotfase was hij toch weer belangrijk bij die doelpunten van Nederland. Ik denk dat hij over een jaar of anderhalf jaar de beste middenvelder van de wereld is", wordt de keuzeheer geciteerd door de NOS.

Noord-Ierland staat met twaalf punten op de derde plaats in de poule; Oranje en Duitsland hebben er vijftien. Bij een gelijke stand geeft het onderling resultaat de doorslag. Noord-Ierland verloor met 3-1 van Oranje en met 0-2 van Duitsland, wat betekent dat het minstens een van beide grootmachten met ruime cijfers moet verslaan. Anders is Noord-Ierland afhankelijk van een uitglijder van Duitsland tegen Wit-Rusland, of van Oranje tegen Estland. "We kunnen ons nog steeds rechtstreeks kwalificeren. En anders bieden de play-offs van maart nog kansen."

-
Frenkie de Jong wordt de beste middenvelder ter wereld

Meer nieuws

Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
8
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
29
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties