Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Jong klopt op de deur bij Ajax: 'Ik neem geen genoegen met deze rol'

Laatste update:

"Ik stond weer op de goede plek. Het was een belangrijk moment", zo vertelde De Jong in gesprek met de NOS. "De laatste weken heb ik gelukkig belangrijk kunnen zijn. Maar ik neem geen genoegen met deze rol. Je wil altijd spelen, maar ik moet het nu doen met de minuten die ik krijg. Dan moet ik me laten zien, ik denk dat ik dat de afgelopen wedstrijden heb gedaan."

Marcel Keizer vond de term gouden wissel overdreven. "Siem is een goede speler. Als je die inbrengt, kan er iets gebeuren. Hij heeft concurrentie van Donny van de Beek en Frenkie de Jong, maar ook van Lasse Schöne en Hakim Ziyech. We kozen steeds voor Donny, maar Siem kwam erin en deed het goed."

Na tien minuten in de tweede helft was het Etien Velikonja die de thuisploeg uit een strafschop op voorsprong zette. Twintig minuten voor tijd maakte Lasse Schöne gelijk, waarna invaller Siem de Jong en David Neres de zege veiligstelden.

-
Siem de Jong hoort in de basis van Ajax thuis

Meer nieuws

VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
41
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
45
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties