Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Jong: 'Poulsen helpt daarbij, ze liggen ook op dezelfde kamer'

Laatste update:

Ajax verwelkomde deze zomer Mike van der Hoorn en Bojan Krkic en bovendien arriveerden Riechedly Bazoer, Dejan Meleg en Kenny Tete bij de selectie. Daarnaast zal Sam Hendriks, overgenomen van De Graafschap, zo nu en dan wellicht aansluiten bij de groep. Veel nieuwe gezichten, voor wie De Jong zijn best doet in de voorbereiding. Richting Bojan zit er echter wel een taalbarrière.

De aanvaller wordt gehuurd van Barcelona en spreekt alleen Spaans: hij wil zich snel het Engels eigen maken, maar Nederlands is nog een stapje verder. De Jong kan hem wat dat aangaat nog niet wegwijs maken. "Christian Poulsen kan wel wat Spaans. Die helpt daarbij. Ze liggen inderdaad ook op dezelfde kamer. Daarnaast let ik er op dat als we terug fietsen, dat we ook samen met Bojan fietsen. Daar probeer ik op te letten", zegt De Jong tegen Ajax TV.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties