Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Jong realistisch na gelijkspel van PSV: 'Ik wil geen excuses zoeken'

Laatste update:

Luuk de Jong was na afloop voor de camera van ESPN realistisch. "We kwamen er moeilijk uit, denk ik. We waren zelf wat slordig aan de bal. Passes die achter de man kwamen werden onderschept en dan kom je ook niet lekker in je eigen spel. We kwamen er een paar keer goed uit, één keer heel goed, en dan maak je die goal gelukkig ook." De aanvoerder van PSV zag wel dat het in de return beter zal moeten. "In de tweede helft kwamen we niet tot hele goede aanvallen. Eén kans van Guus Til die net niet bij de bal kon, dat was jammer. In het tweede gedeelte van de tweede helft zetten zij aardig wat druk en daar hadden we ook moeite mee. Toen viel ook de 1-1."

Meer: PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland

De aanvoerder van PSV erkent dat zijn ploeg vermoeid was, maar wil zich daar niet achter verschuilen. "Daar moeten we fit genoeg voor zijn. Het was heel benauwd vandaag, maar ik wil geen excuses zoeken. Het kwam vooral omdat we zelf niet zuiver genoeg aan de bal waren, waardoor de wedstrijd zwaar werd en vooral op en neer ging. Dan wordt het heel zwaar en dat merkte je ook aan iedereen. Dan denk ik dat je uiteindelijk tevreden kunt zijn met een 1-1."

Trainer Ruud van Nistelrooij roemde de teamprestatie van PSV. "We zijn als één team begonnen en als één team geëindigd. We nemen een redelijk resultaat mee naar huis. Volgende week in de thuiswedstrijd is het 'game on'. Ik vond dat de jongens die erin kwamen het team meer lucht gaven. De jongens die eruit moesten waren gewoon op. Dat weet je van de spelers die later zijn ingestroomd. De invallers hebben het team goed ondersteund. Echt voetballend gezien lukte dat moeizaam, misschien een aantal sporadische momenten, maar alles bij elkaar ben ik trots op dit team, kijkend hoe diep ze zijn gegaan in de tweede helft."

Champions League
AS Monaco
1 - 1
PSV

Meer nieuws

ED onthult het bedrag dat PSV wil betalen om Driouech los te weken bij Excelsior
1
Ancelotti wuift kritiek Bayern München weg en beschuldigt ploeg van hypocrisie
20
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
43
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
159

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties