Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Jong sluit rentree niet uit: 'Ajax zal altijd optie blijven'

Laatste update:

De 27-jarige De Jong sluit een terugkeer naar Ajax niet uit: "Ik denk over alles na", zegt hij in gesprek met FOX Sports. "Als de club zegt dat ik verkocht of verhuurd mag worden, moet ik kijken naar alle mogelijkheden. Ik ken Nederland natuurlijk en Ajax zal altijd een optie blijven. Peter Bosz? Ik heb hem wel eens gesproken, maar nog nooit onder hem gewerkt. Volgens mij houdt hij van goed voetbal en verzorgd spel. Dat past bij mij."

De Jong wil weer wedstrijden spelen en in zijn ritme komen. "Het zal niet makkelijk zijn voor mij om de clubs voor het uitzoeken te hebben, maar ik hoop op een goede oplossing", zegt de middenvelder, die twee jaar geleden van Ajax naar Newcastle ging, maar slechts in vier Premier League-wedstrijden in de basis stond. Zijn contract loopt nog tot medio 2020, maar na de degradatie zou hij gemakkelijk weg kunnen komen.

Ajax moet proberen om Siem de Jong terug te halen

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
3
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties