Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Jonge na late tegengoal zwaar onder druk bij Heracles Almelo

Laatste update:

Heracles Almelo was na twee wedstrijden de hekkensluiter van de Eredivisie. Voor zover er na twee duels iets over te zeggen is, was dat in de beginfase wel te zien. SC Cambuur speelde aanvankelijk onbevangen en ging op jacht naar de openingstreffer, terwijl de thuisploeg nauwelijks druk naar voren wist te zetten. De grootste kans in de openingsfase was dan ook voor de noorderlingen: Erik Bakker werkte de bal rakelings langs de voor hem verkeerde kant van de paal.

In het restant van de eerste helft kwam Heracles Almelo weliswaar wat beter in het spel, maar indrukwekkend was het nog altijd niet. Grote kansen vielen er niet te noteren voor het team van Jan de Jonge, die het in de eerste helft nog even aan de stok kreeg met collega Henk de Jong van SC Cambuur. Toen het rustsignaal van scheidsrechter Tom van Sichem had geklonken klonk er dan ook een voorzichtig fluitconcert en scandeerden de thuisfans 'voetballen, voetballen'. Ook coach De Jonge moest het ontgelden.

Direct na de onderbreking werd het spel opgeschrikt door een op het oog zware blessure voor Wout Droste. De verdediger van SC Cambuur beging zelf de overtreding en kreeg zelfs een gele kaart, maar hij werd vervolgens hard geraakt in zijn gezicht en moest met een brancard van het veld. Een ambulance meldde zich in het stadion en Droste werd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De spelers leken de schrik in de benen te hebben, want het was vervolgens niet veel wat beide ploegen lieten zien.

Het publiek in Almelo was er niet over te spreken en al helemaal niet meer toen Oussama Tannane zijn tweede gele kaart pakte. Na een ongelooflijk domme overtreding op Vytautas Andriuskevicius greep Van Sichem eerst naar zijn borstzak en vervolgens naar zijn kontzak. Met tien man kwam Heracles Almelo nog wel tot een grote kans: na een fantastische pass van Joey Pelupessy kwam Leonard Nienhuis net op tijd van zijn lijn, anders had Denni Avdic kunnen scoren. In de slotfase zette SC Cambuur aan voor de bevrijdende treffer en die viel diep in de blessuretijd via een kopbal van Hemmen.

-
Jan de Jonge moet weg bij Heracles Almelo

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
4
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties