Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Jupiler League verkracht met Fox aan de macht!

Laatste update:

Een week later mag Willem II op bezoek bij Jong Ajax, waar gespeeld wordt op een trainingsveldje genaamd 'de Toekomst'. Op papier zou Willem II deze wedstrijd gemakkelijk moeten kunnen winnen, aangezien Achilles'29 de week hiervoor nog met 2-1 wist te winnen van de tieners van Ajax. Maar tegen Willem II staat er plotseling een compleet ander elftal op het veld met maar liefst drie(!) internationals. De 900 toeschouwers op 'de Toekomst' zien Ajax een punt pakken tegen Willem II. Na de wedstrijd zijn beide trainers het erover eens dat dit nooit was gelukt zonder de fenomenale reddingen van international Jasper Cillessen.

Donderdag 23 mei 2013 is de dag die de boeken in zal gaan als de dag dat de Jupiler League 'verkracht' is. Op deze dag gingen de zestien clubs uit de Jupiler League onder protest akkoord met de toevoeging van de beloftenteams aan de Jupiler League. Fox heeft alle touwtjes in handen en bepaalt wie, wanneer en hoe laat er gespeeld wordt en houdt hierbij geen rekening met de mening van de supporters.

'Supporters zijn de club' en 'voetbal is van het volk' wordt er altijd gezegd, maar dit geldt niet meer. Grote clubs zoals Willem II en Sparta spelen tegenwoordig op een zaterdagmiddag om 16:30 tegen een aantal pubers aangevuld met internationals, wanneer het gros van de supporters zelf nog op het voetbalveld staat.

Deze speeltijden zijn ontstaan, omdat Fox zo graag alle wedstrijden van de Jupiler League uit wilde zenden. Nu zijn er elk weekend één, hooguit twee Jupiler League wedstrijden op Fox te zien en worden voornamelijk de wedstrijden van de beloftenteams uitgezonden. Wanneer je graag een wedstrijdje van een beloftenteam wil zien op tv, betaal je 'slechts' €11,95. Voor deze prijs heb je in vrijwel alle stadions in de Jupiler League gewoon een kaartje voor op de tribune.

De beloftenteams zijn de paradepaartjes van de Jupiler League geworden, alle aandacht gaat naar de ploegen die niks te zoeken hebben in de Jupiler League, de clubs die niet kunnen promoveren of degraderen, de clubs die niet meedoen om te winnen of te verliezen, maar meedoen om de talenten van de topclubs te kunnen laten ontwikkelen. De grote clubs doen er niet meer toe in de Jupiler League en de Jupiler League is de speeltuin van Fox en de beloftenteams geworden.

Het idee van Fox om de Jupiler League meer aandacht te geven en meer supporters naar de stadions te trekken is op een fiasco uitgelopen. Supporters hebben op een zaterdagmiddag om 16:30 geen tijd, maar vooral ook geen zin om een wedstrijdje tegen de tieners van Ajax te bekijken. Wellicht is er iets meer aandacht voor de Jupiler League gekomen, maar alle aandacht gaat dan ook uit naar de beloftenteams, de grote clubs in de Jupiler League, de clubs die strijden om promotie, die doen er niet meer toe en hier is Fox verantwoordelijk voor.

Meer nieuws

Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
0
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
2
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
33
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
53
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
62

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties