Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De kleinste kleuter zit op de bank: Van den Brom verdient een schorsing'

Laatste update:

"Hoe vaak ik de laatste weken niet heb gehoord dat AZ het beste voetbal van de Eredivisie speelt", schrijft de columnist in Het Parool. "Dat komt omdat in dit voetballand iedereen elkaar na kwaakt als bronstige eenden. AZ speelt een aardige versie van het 4-3-3-systeem, met een diepe rechtsbuiten en een naar het middenveld trekkende linkerspits. En soms stellen ze vijf verdedigers op, wat niet helpt als die verdedigers fouten maken als kleuters."

"De kleinste kleuter zit op de bank. Van den Brom verdient natuurlijk een schorsing voor infantiel gedrag. Scheids Blom was incompetent, volgens John. Hij zei nog geen vier maanden geleden hetzelfde over scheids Dennis Higler en scheids Eric Braamhaar trof ook eens 'schandalige beslissingen' en heeft hem zelfs 'genaaid'. John van den Brom kan het niveau van een topwedstrijd niet aan", aldus Spaan.

"Onze grote vriend Blom krijgt het weer voor elkaar. Er is dit weekend één topwedstrijd... Ik begrijp niet dat we daar geen topscheidsrechter voor krijgen", zei Van den Brom onder meer. AZ verloor voor het eerst in de geschiedenis een Eredivisiewedstrijd waarin men een voorsprong van twee doelpunten had genomen.

-
Ben jij het met Henk Spaan eens?

Meer nieuws

Gaat Ajax man met bijzonder hoog gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
12
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties