Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De KNVB zegt eigenlijk: FC Twente kan slikken of stikken'

Laatste update:

"Er spelen zoveel emoties en zo'n club is zo belangrijk in de regio dat alle gevolgen heel slecht te overzien zijn", voegt de juriste eraan toe. Ze vraagt zich tegelijkertijd af of Twente in de contracten van de voetballers wel degradatieclausules heeft laten opnemen.

"Die contracten moeten worden uitgediend, tenzij je natuurlijk andere afspraken hebt gemaakt. Anders geldt het normale contractrecht en daar ben je niet zo vanaf. De vraag is natuurlijk ook welke spelers willen blijven, want ook de goede spelers zullen vermoedelijk heel snel weggaan", aldus Olfers. De licentiecommissie wacht nu op een niet bindend advies van de Centrale Spelersraad (CSR) en daarna kan Twente nog in beroep gaan.

Olfers plaatst overigens nog wel vraagtekens bij het besluit van de KNVB, zo geeft ze te kennen in gesprek met de NOS: "Je hebt regels en daar ben je aan gebonden. Deze optie staat daar niet in. Ineens ziet Twente zich als verrassing geconfronteerd met iets waar ze zich niet op hebben kunnen voorbereiden. De KNVB zegt eigenlijk: u kunt slikken of stikken want we hebben alle reden om dat te doen, maar we hebben nog wel een leuk cadeau, want jullie mogen in de eerste divisie spelen."

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
1
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
7
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
13
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties