Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De koning kwam in de kleedkamer en vroeg: 'Jij bent die snelle, toch?''

Laatste update:

"In mijn eigen stad en scoren in de openingswedstrijd… Een droom die uitkomt", vertelt Van de Sanden voor de camera van FOX Sports. "Ik ga vanavond nog wel even genieten. Hier doe ik het voor. Moet je kijken, hoe mooi… Iedereen die zo trots is, dat is alleen maar genieten."

Hij hangt! 🔥🎉Het eerste EK-doelpunt van de Oranje-vrouwen sinds 2009!

Geplaatst door voetbalzone op zondag 16 juli 2017

Na afloop ging de Oranje-speelster naar haar familie om de zege te vieren. "Ik werd even emotioneel. En daarna ging ik nog even naar de koning zwaaien. Hij kwam nog even in de kleedkamer. Ze zeiden: 'Wat een fantastische avond. Dat wij dit mogen meemaken met jullie. Wat een begin…' Toen vroeg hij: 'Jij bent die snelle, toch?' Toen zei ik: 'Ja, dat heb je goed gezien'."

Ook Vivianne Miedema keek tevreden terug op het openingsduel. "Iedereen had er extra veel zin in. Het is gewoon geweldig, het geeft een enorme boost", aldus de spits van Arsenal tegenover Sportnieuws. "Heel fijn om verdiend met 1-0 te winnen. We hebben veel gecreëerd. We waren wat ongelukkig in de afwerking, maar laten we dat maar bewaren voor donderdag. Dan staat Denemarken voor de deur en dan moeten we er gewoon weer staan."

-
Denk jij dat Oranje de finale haalt?

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
20
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
7
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties