Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Kuip gaat door fans aangerichte schade verhalen op Ajax

Laatste update:

Fans van de club plakten onder meer een flink aantal Ajax-gerelateerde stickers in en rondom het stadion, terwijl er tijdens het duel ook met vuurwerk werd gegooid. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük zag zich hierdoor zelfs genoodzaakt om het duel even te staken. Stadion Feijenoord zal maandag verder onderzoeken welke schade er precies is aangericht en hoeveel het zal kosten om alles te herstellen.

Dit is overigens niet de eerste keer dat Ajax op moet draaien voor aangerichte schade in het stadion van aartsrivaal Feyenoord. De vorige keer dat de Amsterdammers in de bekerfinale stonden, in 2014 tegen PEC Zwolle (5-1 voor de Blauwvingers), werd er onder meer fakkels en vuurwerk op het veld gegooid. Ook richtten fans van de Amsterdammers destijds andere vernielingen aan in het stadion. De politie verrichtte toen tientallen arrestaties en de KNVB hield zeventigduizend euro in op het bedrag dat de club ontving voor het bereiken van de finale.

De eindstrijd tegen Willem II van zondag kende voor Ajax op sportief gebied een betere afloop. De manschappen van Erik ten Hag waren dankzij doelpunten van Klaas-Jan Huntelaar (tweemaal), Daley Blind en Rasmus Kristensen met 0-4 te sterk voor de Tilburgers, waardoor de club zijn eerste prijs sinds 2014 wist te pakken. In de komende weken kunnen hier met een eventuele landstitel en winst van de Champions League nog twee trofeeën bij komen.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties