Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Kuip ontploft voor Kuyt: 'Voor het hoogste gaan'

Laatste update:

"Het heeft mij veel gedaan en het is fantastisch om zulke mooie momenten mee te mogen maken", aldus Kuyt, die een absoluut heldenontvangst kreeg van de supporters van Feyenoord. De Katwijker hoopt voor de titel te kunnen strijden. "Feyenoord moet voor het hoogste gaan, hoop is altijd goed. We zijn al jaren geen kampioen meer geworden, maar het Legioen staan altijd achter het team, dat waardeer ik zo aan de supporters."

Kuyt zegt dat hij veel vertrouwen heeft in de spelers, de trainers, de club en zichzelf. "Wellicht komt er nog wat bij en met het Legioen erachter gaat het goedkomen.", aldus Kuyt. Collega-nieuweling Simon Gustafson was eveneens onder de indruk van de entree in de helikopter. "It was sick, realy amazing. Aan alle verhalen was niets gelogen. Mijn vorige club was iets kleiner", lacht hij. "Dit geeft echt een boost. Je speelt toch voor de fans."

Denk je dat Feyenoord de titel pakt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties