Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De laatste maanden bij Real Madrid was mijn moeilijkste periode'

Laatste update:

"De laatste paar maanden bij Real waren de moeilijkste periode uit mijn carrière, want ik kon niet laten zien dat ik het nog altijd in mij had voor Real", zegt de Duits international in een interview met BILD. "Ik ben blij dat het rond is en dat ik mij kan voorbereiden op mijn nieuwe club. Ik denk dat Juventus bij mij past."

Khedira, die onlangs in een interview met de krant Marca zei dat hij zich niet meer gewaardeerd voelde in het Santiago Bernabéu, had ook een aanbieding van Schalke 04 op zak. "Ik heb goede gesprekken gevoerd met Schalke, maar na alle veranderingen bij die club zag ik dat niet meer zitten", doelt Khedira op het ontslag van Roberto Di Matteo.

Denk jij dat Sami Khedira gaat slagen bij Juventus?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
39
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
43
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties