Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt aasde op shirt Ronaldo: 'Er waren al zeven spelers voor me'

Laatste update:

In Spanje wordt De Ligt al weken gelinkt aan Barcelona. "Ik heb het ook gelezen", lacht de verdediger. "Het was niet Nederland tegen Portugal maar De Ligt tegen Portugal en Ronaldo. Of ik vind dat ik me goed tegen Ronaldo heb staande gehouden? Nou, hij heeft niet gescoord. Het was geen lekkere wedstrijd voor hem. Nee, ik heb geen shirtje met hem geruild. Er waren geloof ik al zeven spelers voor me."

Ondanks zijn razendsnelle ontwikkeling is De Ligt ervan overtuigd dat hij zich nog kan ontwikkelen in de Eredivisie. "Maar natuurlijk is het lekker als je iedere week van deze wedstrijden speelt. Wat het beste voor mij is? Wekelijks op hoog niveau spelen? Dat denk ik wel, maar dan is het ook belangrijk dat ik iedere week mag spelen", stelt De Ligt, die tijdens de wedstrijd tegen Portugal twee assists leverde op Ryan Babel en Virgil van Dijk.

"Bij die goal van Babel leek ik wel een rechtsbuiten. En even later kon ik de bal goed terug koppen op Virgil van Dijk. Dat was ook wel lekker. We wisten dat we dit konden. Maar het is wel lekker dat we dit ook hebben laten zien", besluit de Ajacied.

Denk jij dat Matthijs de Ligt volgend seizoen nog bij Ajax speelt?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties