Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt: 'Als Dolberg vraagt om een penalty, weet ik dat het een penalty is'

Laatste update:

"Als Dolberg vraagt om een penalty, weet ik dat het een penalty is. Hij liegt nooit. Als het geen penalty is, loopt hij gewoon weg. Nu keek hij zo naar de scheids dat het een penalty was. Ik had er wel vertrouwen in", zegt De Ligt in gesprek met FOX Sports Willem Janssen beging een overtreding op Dolberg, waarna het een tijdje duurde voordat scheidsrechter Dennis Higler de bal daadwerkelijk op de stip legde. Tadic benutte het buitenkansje en bracht Ajax op een 0-2 voorsprong.

Via Nick Venema werd de slotfase van het duel in De Galgenwaard nog spannend. "Je weet dat als het 1-2 wordt, ze gaan pompen in de laatste minuten. Dan kan de bal zomaar verkeerd vallen. Ze hebben weinig grote kansen gehad. We moesten voor de 1-2 al attent zijn. Hij liep zo weg uit iemands rug, dat kan niet gebeuren. Je weet dat als je met 0-2 voor staat en zo een goal weggeeft, het heel spannend wordt", gaat de aanvoerder van de Amsterdammers verder.

"Onze trainer kent Utrecht heel goed. Hij weet hoe ze willen spelen: veel schuiven, weinig ruimtes weggeven, de linies kort op elkaar houden. Hij weet hoe Utrecht te bestrijden is. Er lag veel ruimte bij Ziyech en Mazraoui", aldus De Ligt. Erik ten Hag was tevreden met de overwinning op zijn oude club. "We hadden de wedstrijd vanaf minuut één onder controle. Grote fases hebben we gedomineerd. Sommige fases hadden we sneller door moeten drukken, dan hadden we de wedstrijd sneller gewonnen. Dat hebben we nagelaten, maar we hebben het plan uitstekend omgezet. Het is een traditioneel moeilijke wedstrijd voor Ajax, maar we hebben uitstekend gespeeld."

Ten Hag was niet te spreken over de Utrecht-fans die vuurwerk naar André Onana gooiden. "Dat hoort natuurlijk niet. Het is een prachtige rivaliteit. We hebben weer een mooie editie gehad van Utrecht - Ajax. Dit hoort er niet bij, maar verder was de entourage schitterend", stelt de oefenmeester, die tevreden terugkijkt op zijn eerste jaar bij Ajax. "Ik denk dat het een heel goed jaar is geweest. We hebben heel veel perspectief voor het nieuwe jaar. We hebben nu 32 wedstrijden gespeeld en ontzettend veel gewonnen."

-
Vond jij de strafschop voor Ajax terecht?

Meer nieuws

Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
38
Real Madrid verovert mede dankzij grote fout Maatsen vijftiende Champions League
226
Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
37
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
11
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
30
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties