Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt blikt terug: 'Bosz riep me bij zich en het pakte heel anders uit'

Laatste update:

"Ik weet nog goed dat ik op dinsdag, een dag voor de wedstrijd, in de kamer van Peter Bosz werd geroepen. Hij gaat me vast vertellen dat ik niet bij de selectie zit en bij Jong Ajax moet aansluiten, dacht ik. Maar het pakte heel anders uit. De trainer vertelde dat ik in de basis zou starten tegen Willem II", schrijft De Ligt op de clubwebsite van Ajax.

"Het is een cliché, maar je bent zo goed als je laatste wedstrijd. Ik moet proberen het elk duel te laten zien: of het nu de A1, Jong Ajax of Ajax 1 is. Maar het spreekt voor zich dat mijn debuut tegen Willem II absoluut naar meer smaakt. Het is allemaal sneller dan verwacht gegaan. Op mijn zeventiende debuteren, dat had ik nooit durven denken. Als je dit vóór het seizoen had gezegd, had ik direct getekend."

De Ligt zegt dat hij vanaf de B1 het gevoel kreeg dat hij het zou kunnen maken bij Ajax. "Er wordt ook over je gepraat. Natuurlijk moet je je van dat laatste niet teveel aantrekken, maar het doet wel wat met je."

Denk je dat Matthijs de Ligt dit seizoen gaat doorbreken bij Ajax 1?

Meer nieuws

Na dit moment besloot Ruud van Nistelrooij om te stoppen als voetballer
0
The Telegraph: Justin Bijlow in beeld bij slechts 1 club uit de Premier League
2
AC Milan neemt na ruim vijf jaar afscheid van Stefano Pioli
10
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
15
Mogelijke concurrent haakt af: FC Twente op vinkentouw voor Wout Weghorst
14
NAC Breda wil verrassen met buitenlandse opvolger van Jean-Paul van Gastel
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties