Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Ligt, Cuadrado en Buffon stuntelen en zetten koppositie op het spel

Laatste update:

Maurizio Sarri, de trainer van Juventus, voerde vijf wijzigingen door ten opzichte van de midweekse Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid. Cuadrado, Gianluigi Buffon, Alex Sandro, Emre Can en Federico Bernardeschi maakten hun entree; Wojciech Szczesny, Danilo, Mattia De Sciglio, Blaise Matuidi, Paulo Dybala en Aaron Ramsey waren er niet meer bij. De Ligt behield zijn basisplek wel. Het was zijn collega in het hart van de verdediging, Leonardo Bonucci, die na twintig minuten de ban brak.

De opgestoomde Cuadrado bediende Rodrigo Bentancur, die op zijn beurt Bonucci vond. De verdediger haalde vanaf twintig meter hard en zuiver uit in de linkerhoek: 1-0. Het antwoord van Sassuolo kwam echter binnen drie minuten al en mocht er ook zijn. Jérémie Boga ontsnapte aan de aandacht van de achterhoede, ontving in het strafschopgebied een handige pass van Francesco Caputo en stiftte de bal vanuit een moeilijke hoek over Buffon heen. Het was een verdiende gelijkmaker en Juventus had het allesbehalve makkelijk met Sassuolo.

Ook na de rust bleven de bezoekers de thuisploeg het vuur na aan de schenen leggen. Zo werd Cuadrado twee minuten na de pauze fel op de huid gezeten aan de zijlijn. Hij leverde een onzuivere terugspeelbal richting De Ligt, die zich daar geen raad mee wist. De Oranje-international werkte de bal slecht uit en bezorgde Caputo een schietkans aan de rand van het strafschopgebied. Zijn bal was houdbaar voor Buffon, maar de keeper verkeek zich lelijk op de inzet: 1-2. Dankzij een strafschop, halverwege de tweede helft, pakte Juventus toch nog een punt. Invaller Dybala werd gevloerd door Filippo Romagna en Ronaldo stuurde doelman Stefano Turati de verkeerde kant op.

-
Wie valt het doelpunt van Francesco Caputo het meest aan te rekenen?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties