Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt diep geraakt door overlijden van Raiola: 'Ik ben boos op mezelf'

Laatste update:

"Beste Mino, ik ben eerlijk gezegd nog niet klaar om dit bericht te schrijven en ik denk dat ik dat ook nooit zal worden", schrijft De Ligt bij een foto van zichzelf met Raiola. "Het is te vroeg voor ons spelers, voor je familie maar vooral voor jou. Je had nog zoveel dromen te vervullen, zoveel dingen te doen. Ik dacht dat je gek was toen je me vertelde over de dingen die je van plan was, maar uiteindelijk had je altijd gelijk. Je wist hoe de wereld werkte. Niets is onmogelijk en dat heb je aan de hele wereld laten zien. Vanaf het moment dat ik je voor het eerst ontmoette, wist ik dat je een speciaal iemand was. Totaal anders dan ik, maar één ding hadden we gemeen. We wilden ons werk zo goed mogelijk doen en alles uit ons leven halen."

Voetbalwereld huilt om het overlijden van Mino Raiola (54)

Uit de gehele voetbalwereld stroomden reacties binnen op het overlijden van de vermaarde zaakwaarnemer. Lees artikel

"Je vocht samen met je team voor je spelers en daarom was je zo geliefd bij hen allemaal", vervolgt De Ligt. "Want zoals je altijd zei: het zijn mijn zonen, mijn familie. En nu is het tijd dat we van rol moeten veranderen: jij deed alles voor ons en nu moeten we alles doen voor de mensen van wie je het meest hield, je familie. Ik beloof je dat we zullen zorgen voor alles waar je van hield, als je 'zonen'. Mino, ik ga alles aan je missen. Bijvoorbeeld dat je, zoals je zelf zei, in mijn belang de bad guy was richting iedereen. Je was mijn zaakwaarnemer, maar ook mijn vriend."

"Je was iemand die ik altijd om hulp kon vragen, die klaar stond om voor mij te vechten, maar ook iemand met wie ik kon praten over het leven in het algemeen. Iemand die zoveel wist van bepaalde dingen dat ik boos op mezelf ben, dat ik je niet meer heb gevraagd. Ik weet zeker dat ik je op een gegeven moment meer kan vragen en je weer kan knuffelen omdat ik je nu al veel te veel mis. Ik houd van je, Mino."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Matthijs de Ligt (@mdeligt_)

Meer nieuws

Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
0
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
5
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
15
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties