Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt doet met twee woorden transferperikelen opleven; Romano reageert

Laatste update:

Tegen de huidig koploper moest De Ligt namelijk weer plaatsnemen op de bank. Omdat Kim Min-jae met Zuid-Korea actief was op de Azië Cup had de Nederlander in januari tijdelijk een vaste basisplek in Beieren.

Zo speelde De Ligt in het duel voor de afstraffing tegen Leverkusen negentig minuten mee tegen Borussia Mönchengladbach. In dat duel hielp de voormalig Ajacied zijn ploeg met een doelpunt naar een 3-1 overwinning.

Tegen Leverkusen opteerde Thomas Tuchel echter voor een elftal met daarin drie centrale verdedigers. De Ligt was er niet een van. Dayot Upamecano, Min-jae en Eric Dier verschenen aan de aftrap, terwijl De Ligt op de reservebank plaatsnam.

Top fit


Na afloop van die wedstrijd schreef transfermarktexpert Florian Plettenberg op X al dat mits iedereen fit is bij Bayern De Ligt 'ondanks zijn goede optredens' geen basisklant is. Hij is volgens de Duitse journalist van Sky Sport niet blij met de huidige situatie.

Toen BILD De Ligt na afloop van het duel met Leverkusen vroeg waarom hij voor het eerst sinds de wedstrijd tegen VfL Wolfsburg op 20 december niet aan de aftrap verscheen, kon De Ligt geen antwoord geven.

De Duitse krant stelde vervolgens de vraag of hij wel fit genoeg was om te starten. "Top fit", antwoordde De Ligt kort. Volgens de berichtgeving verontschuldigde De Ligt, die doorgaans geen moeite heeft met een perspraatje, zich bij de journalisten en was hij 'zichtbaar gefrustreerd'.

Manchester United


Een transfer van de ontevreden De Ligt valt in de zomer dan ook geenszins uit te sluiten, schrijft Plettenberg. In de winter werd een eventueel vertrek ook al besproken, maar toen kwam het er, mede door zijn tijdelijk veroverde basisplek, niet van.

Maar met zijn respons liet De Ligt de roddelpers in Engeland alweer overuren draaien. De Daily Mirror greep het korte interview meteen aan om de Nederlander naar Manchester United toe te schrijven.

"Nu De Ligt de vierde optie lijkt centraal achterin bij Bayern, zal men in Manchester de situatie met bovengemiddelde interesse in de gaten houden", schrijft het Engelse medium. Omdat een vertrek van Victor Lindelöf, Harry Maguire en Raphaël Varane niet onbespreekbaar lijkt, zou De Ligt volgens de Daily Mirror vrij baan worden geboden voor een hereniging met Erik ten Hag.

Meer nieuws

Ten Hag geeft aan op welke posities hij nog versterkingen wil bij Man United
0
Chelsea-ster eerlijk over mogelijke problemen in kleedkamer met Enzo Fernández
0
Vriend van Monica Geuze, James Lawrence, is dicht bij stap naar Eredivisie
15
'Europese grootmacht wil deal van Matthijs de Ligt met Manchester United kapen'
75
Dit zijn alle 39 dispensatiespelers die deelnemen aan de Olympische Spelen
7
'Feyenoord gaat volgende speler uit Zuid-Amerika naar De Kuip halen'
14

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties