Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt dolgelukkig na 'heel goed seizoen': 'Ik heb daar het meest van genoten'

Laatste update:

"Het is onbeschrijfelijk. Dit is de titel waar we al zolang naar snakten, al vijf jaar. Na zo'n seizoen is dit geweldig", is de eerste reactie van de aanvoerder voor de camera van FOX Sports. Ajax besluit het seizoen met de dubbel, want behalve de landstitel werd ook de TOTO KNVB Beker gewonnen. "Ik heb van alles genoten. De bekercampagne, het Eredivisie-seizoen, de Champions League natuurlijk. Ik heb echter het meest genoten van het teamgevoel dat we hebben. We zijn een stel vrienden en voetballen met elkaar alsof we op het schoolpleintje staan. Dat is gewoon geweldig om te zien."

Meer: Matthijs de Ligt hoopt in de toekomst terug te kunnen keren bij Ajax

"We zijn overal geweest met z'n allen: Lissabon, Londen, overal. En overal zit je met elkaar opgescheept en creëer je een band. Dit is zo'n geweldig team. Alleen maar lof, denk ik", vervolgt De Ligt. De dramatische uitschakeling in de halve finales van de Champions League door Tottenham Hotspur was een smet op het seizoen van Ajax. Toch overheerst de trots bij De Ligt.

"We hadden aan het begin van dit seizoen als doel om in elk geval te titel te pakken. De rest was een extraatje geweest. Natuurlijk is het zonde hoe we zijn uitgeschakeld door Tottenham Hotspur, maar nu overheerst wel de trots. We hebben de halve finale van de Champions League gehaald en de dubbel gepakt. Je mag dan gewoon spreken van een heel goed seizoen", aldus de verdediger.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties