Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Ligt gaat vraag op persconferentie uit de weg: 'Focus ligt bij het voetbal'

Laatste update:

"We moeten solide en kalm voor de dag komen, want zij hebben veel kwaliteit en zijn gevaarlijk in de counter", weet De Ligt. "We willen bovenaan eindigen in de groep, dat is heel belangrijk voor ons." De verdediger wordt vervolgens specifiek gevraagd naar de verschillen die hij ervaart tussen wedstrijden in de Serie A en in de Champions League. "In de Serie A krijgen we tegen kleinere ploegen wat minder ruimte in de tegenaanval dan in de Champions League. We hebben goede, snelle spelers als Federico Chiesa en Álvaro Morata die kunnen profiteren van de ruimte, dus dat moeten we doen."

Trainer Massimiliano Allegri spreekt van een 'belangrijke test' voor Juventus tegen 'de ploeg die vorig seizoen de Champions League won'. Hij vindt het belangrijk om te weten of Romelu Lukaku inzetbaar zal zijn voor Chelsea. De spits liep een maand geleden een enkelblessure op en traint inmiddels weer mee. De verwachting is momenteel dat de wedstrijd van dinsdagavond net te vroeg komt. "Hij is een topspeler, een uithangbord van Chelsea. Als hij er niet bij is, speelt Chelsea meer op de snelheid", zegt Allegri. "Het is afhankelijk van hem hoe de tegenstander verdedigt in een wedstrijd tegen Chelsea."

De Ligt stond met Ajax al eens in de halve finale van de Champions League en hoopt de prijs in dienst van Juventus te kunnen winnen. "Het is een droom om deze prijs te winnen met deze club. Dat geldt niet alleen voor mij, maar voor iedereen. We worden iedere wedstrijd beter en we willen onze ontwikkeling voortzetten", maakt de Oranje-international duidelijk. Als hij een vraag krijgt over zijn contract - volgens Tuttosport onderhandelt Mino Raiola met Juventus over een nieuwe verbintenis tot medio 2025 - wijst hij dan ook op de sportieve situatie. "Op dit moment ligt mijn focus bij mijn taken op het veld. Ik wil een bijdrage leveren en ik wil de ploeg helpen om te stijgen op de ranglijst." De huidige verbintenis van De Ligt loopt medio 2024 af.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
7
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
26
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties