Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt hekelt 'wissewasjes' en pleit voor verandering: 'Soms is dat irritant'

Laatste update:

Alle captains zijn het er echter over eens dat het systeem allesbehalve optimaal functioneert. Zo kan de communicatie richting spelers en publiek beter als de scheidsrechter beelden gaat terugkijken. Het continu bestuderen van vertraagde beelden valt ook niet bij iedereen in de smaak. Ook baalt men dat het juichen minder uitbundig is geworden, aangezien de treffer nog kan worden afgekeurd. "De eerste reactie na een goal is nu: als alles maar goed is gegaan", aldus Feyenoord-aanvaller Robin van Persie.

Matthijs de Ligt noemt de VAR een eerlijk systeem, maar is wel van mening dat men het minder vaak moet inzetten. De negentienjarige verdediger van Ajax pleit voor een limiet. "Zoals het challenge-systeem in het tennis, dat werkt volgens mij heel goed. Nu wordt bij elk klein wissewasje de VAR gebruikt", aldus de aanvoerder van Ajax, die het gebruik vindt doorslaan.

De Ligt wil graag zien dat elke ploeg maximaal twee keer per helft de VAR mag inzetten. "Als je iets zeker denkt te weten, schakel je de VAR in. Maar niet continu gaan zoeken. Dan zit je bij ieder doelpunt weer te wachten. Ik heb bij elke goal nu ook wel: Kan het buitenspel zijn? Of is er iets anders gebeurd? Dan juich je toch iets anders. Soms is dat irritant."

Ben jij het eens met Matthijs de Ligt?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties