Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt: 'Het is een eer om genoemd te worden bij zo'n grote club'

Laatste update:

"Ik was hier voor de nationale ploeg, dat was het belangrijkste. Maar het is natuurlijk een eer om te worden genoemd bij een grote club als Juventus, het is nu belangrijk voor mij om te blijven spelen zoals ik altijd doe en er niet te veel aan te denken", liet hij na de in een 1-1 gelijkspel geëindigde oefenwedstrijd optekenen in de Italiaanse pers.

"Wat ik van het stadion vond? Het was natuurlijk een wedstrijd met de nationale ploeg en we speelden uit, dus ik weet niet hoe het voelt om hier thuis te spelen. Het is wel een geweldig stadion en Turijn is een prachtige stad. Juventus is een club met een grote geschiedenis en een goedgevulde prijzenkast, terwijl ze ook veel geweldige spelers hebben."

De Ligts zaakwaarnemer Mino Raiola heeft goede connecties in Italië, maar de verdediger weet niet of dit een eventuele overgang naar de Italiaans landskampioen zou bespoedigen: "Raiola is niet verbonden met Juventus, hij heeft veel belangen! Als het bijna rond was geweest, zou hij het mij wel verteld hebben. Het is altijd mijn droom geweest om voor Ajax te spelen en die is nu uitgekomen, nu moet ik beslissen wat het beste is voor mijn carrière."

Zou jij Juventus een goede club vinden voor Matthijs de Ligt?

Meer nieuws

Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9
Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
0
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
10
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
60
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties