Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt: 'Ibrahimovic is drie keer zo goed, het zou een uitdaging zijn'

Laatste update:

"Ik denk niet dat veel zeventienjarigen dat meemaken", zo vertelde De Ligt na afloop van de wedstrijd in de Amsterdam ArenA, in gesprek met de NOS. De Ligt en Davinson Sánchez, zijn partner centraal achterin, speelden een haast vlekkeloze wedstrijd. "Of De Ligt/Sanchez het ideale koppel is voor Ajax? Dat is aan de trainer. Ik moet eerlijk zeggen: het stond ook al goed."

De Ligt had de taak om Andreas Cornelius in toom te houden. "Die spits was niet de scherpste. Ik kon er drie keer voor komen en toen had ik hem. Ik probeerde er zo kort mogelijk op te zitten." De tiener heeft geen voorkeur voor een tegenstander in de volgende ronde. "Manchester United? Hmmm, Zlatan Ibrahimovic is drie keer zo goed als Cornelius en zou in elk geval een uitdaging zijn", zo citeerde De Telegraaf.

UEFA Europa League
Ajax
2 - 0
FC Kopenhagen
Zou Ajax een kans maken tegen Manchester United?

Meer nieuws

Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
2
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
1
Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is
5
Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City
20
Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
1
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties