Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt: 'Ik kijk er wél tegen op als we zo spelen als tegen Heracles'

Laatste update:

"Ik kijk er niet tegen op. Dat zou gek zijn. Het moeten twee mooie wedstrijden worden. Maar ik kijk er wél tegen op als we zo spelen als tegen Heracles. Dan worden we afgeslacht. Als Ajax weggespeeld worden door Heracles. Dat is schandalig", tekent het Algemeen Dagblad op uit de mond van de aanvoerder van Ajax. "Je kunt wel steeds bij elkaar gaan zitten praten, maar als het toch niet wordt uitgevoerd, heb je er niks aan. Natuurlijk corrigeren we elkaar, maar blijkbaar heeft het geen effect."

"Als je zo'n wedstrijd speelt, waar met name in de eerste helft heel veel fout gaat, dan moet het in het veld weleens clashen tussen bepaalde spelers. Dat kan niet anders, want het loopt voor geen meter", zegt Pierre van Hooijdonk bij Studio Voetbal over Ajax. "Dat gebeurt niet en dat mis ik dan, want als het wel gebeurt, kan er iets in het elftal ontstaan. Als ze onder druk gezet worden, zie je dat ze voorin geen spelers met snelheid en diepte hebben."

"Wat doen PSV, Feyenoord en Heracles tegen Ajax? Druk zetten. Iedereen die een beetje heeft opgelet, weet wat je moet doen om te winnen tegen Ajax. In dit geval valt de trainer alles te verwijten, want hij krijgt ook de pluimen op zijn hoed als het goed gaat. Dat hebben we voor de winterstop ook gedaan", vult Arno Vermeulen aan. "Je kan een keer verliezen, met pech, blessures of de VAR. Maar niet zo. Hij zal in zijn handen moeten spugen en de boel een keer door de kleedkamer moeten sodemieteren. Dus: Tadic en Ziyech lekker eraf halen en niet laten spelen."

"Ten Hag moet ook een keer kijken wat er met Frenkie de Jong aan de hand is. Sinds zijn transfer speelt hij echt helemaal niet goed. Weg met de heilige huisjes", stelt Vermeulen. Van Hooijdonk vraagt of hij het voor zich ziet dat Ten Hag Ziyech en Tadic aanpakt. "Je móét ze wel keihard aanpakken, maar ik zie dat niet gebeuren."

Ajax - Real Madrid eindigt in een ...

Meer nieuws

Arjen Robben vindt het zeer knap dat FC Groningen binnen jaar terugkeert
0
Inter heeft Denzel Dumfries niet nodig om Frosinone te vermorzelen
1
Como keert na 21 jaar terug in Serie A; Jay Idzes naar play-offs met Venezia
8
FC Emmen en NAC Breda gaan de play-offs in; MVV vist achter het net
12
FC Groningen verslaat Roda JC en keert na jaar afwezigheid terug naar Eredivisie
65
Willem II keert op eigen kracht als kampioen terug in de Eredivisie
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties