Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt: 'Ik weet nog dat PSV vorig seizoen van NK Osijek verloor'

Laatste update:

"Dit jaar moet het gebeuren. Het is lang geleden dat Ajax kampioen is geworden. Dat die verwachtingen heel hoog zijn, is niet erg", benadrukt De Ligt. "Daar moet je mee om zien te gaan. Het is ook niet anders dan anders. Die druk is hier altijd aanwezig. Dit seizoen niet meer dan anders." Dat analytici zeggen dat Ajax met twee vingers in de neus kampioen moet worden met de huidige selectie, vindt De Ligt makkelijk praten. "Dat is makkelijk te zeggen vanaf de zijkant. Zo simpel is het allemaal niet.

"We moeten laten zien dat we echt heel graag kampioen willen worden. Dat is belangrijk. Ik ga niet zeggen dat wij de gedoodverfde kampioen zijn. Dat moet je zelf ook niet willen zijn. Laten we hard werken, bescheiden blijven en zorgen dat die schaal naar Amsterdam komt", vervolgt De Ligt, die de concurrentie al onder de loep heeft genomen. "PSV heeft met Mark van Bommel een nieuwe trainer, dus dat is afwachten. Hun selectie is grotendeels intact gebleven, dus dat wordt gewoon weer een goede concurrent."

De Ligt bagatelliseert het Europese debacle van Feyenoord tegen AS Trencín. "Daar moet je een beetje doorheen kijken. Ik weet nog dat PSV vorig seizoen van Osijek verloor en vervolgens werden ze kampioen. Zo'n nederlaag zegt niet zoveel voor de competitie." De Eredivisie is met Daley Blind, Dusan Tadic, Robin van Persie en Jordy Clasie enkele routiniers rijker. ",Ik weet niet wat dat zegt over de eredivisie. Het is in elk geval goed voor de competitie. Want het zijn niet alleen ervaren spelers, maar ze zijn ook nog eens heel goed."

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
13
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
6
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
16
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
6
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties