Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt kiest Benfica als moeilijkste tegenstander: 'Hoe raar dat ook klinkt'

Laatste update:

Ajax wil de punten zaterdagavond in de Johan Cruijff ArenA houden en doet dat het liefst met een grote uitslag. Voor De Ligt en zijn ploeggenoten is dat geen reden om dingen anders te doen dan normaal. "Het gaat tegen Excelsior niet alleen om winnen, maar voor ons verandert dat weinig. We willen altijd veel goals maken en dat lukt meestal aardig", legt de negentienjarige verdediger uit in gesprek met NUsport. De Ligt zegt niet toe te zijn aan rust, ondanks dat het treffen met Excelsior al drie dagen na de wedstrijd tegen Juventus volgt. "Ik speel het liefst zoveel mogelijk wedstrijden. Daar voel ik me goed bij."

Ajax strijdt nog altijd mee op alle fronten en de ploeg van trainer Erik ten Hag speelde dit seizoen dan ook al een groot aantal wedstrijden. Volgens De Ligt was het thuisduel met la Vecchia Signora het bewijs dat de Amsterdammers nog altijd fris en in vorm zijn. "Ik denk dat we trots mogen zijn. We hebben aardig wat kansen gecreëerd tegen een topploeg als Juventus, alleen is het resultaat niet top. Maar het is wel beter dan in de thuiswedstrijd tegen Real Madrid en toen hebben we het gered." Ajax verloor in de achtste finales thuis met 1-2 van de Koninklijke en won vervolgens met 1-4 in het Santiago Bernabéu.

De koploper van de Eredivisie nam het in de Champions League op tegen Europese grootmachten als Bayern München, Real Madrid en Juventus. Toch kiest De Ligt een andere club als beste tegenstander. "De moeilijkste wedstrijden waren tegen Benfica, hoe raar dat ook klinkt. Maar misschien zijn we nu wel verder dan toen. We hebben veel jonge spelers en dan kun je snel een behoorlijke ontwikkeling doormaken. Bij Juventus moeten we weer een stap zetten, maar eerst Excelsior verslaan", besluit De Ligt.

-
Wat verwacht jij van Ajax - Excelsior?

Meer nieuws

V/d Boomen over uitspraak tegen Van 't Schip: 'Was echt een misstap van me'
1
Ajax wil doorpakken na verwachte komst Farioli: 'Hij kan bijtekenen'
6
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
10
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
23

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties