Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt krijgt bijval: 'Kan een van de beste verdedigers ter wereld worden'

Laatste update:

"Hij is jong en talentvol", verklaart Bonucci in een interview met L'Équipe. "Hij kreeg een zware last op zijn schouders toen hij er gelijk moest staan na de zware blessure van Giorgio Chiellini. Maar hij bezit alle kwaliteiten om in de komende jaren één van de beste verdedigers in de wereld te worden." De recente reservebeurten van De Ligt zeggen Bonucci niet zoveel. Hij constateert namelijk de nodige groei op trainingen. "Ik heb de verantwoordelijkheid om jonge spelers te helpen. Met De Ligt gaat het al een stuk beter op het gebied van communicatie en dat is van cruciaal belang voor zijn groei."

Maurizio Sarri over Coranavirus: 'Ik vind dat alle Juvetus-fans het recht hebben hier te zijn'

In de laatste twee wedstrijden van Juventus zat De Ligt dus op de bank. Trainer Maurizio Sarri gaf naast Bonucci en Chiellini ook speeltijd aan Daniele Rugani. Het is dus nog maar de vraag of De Ligt woensdagavond aan de aftrap verschijnt van het Champions League-duel met Olympique Lyon. Wie wel verzekerd lijkt van een basisplaats, is Cristiano Ronaldo. "Het is werkelijk ongekend. In de laatste elf duels heeft hij vijftien, zestien doelpunten gemaakt. Ronaldo is in alle opzichten een leider", aldus trainer Maurizio Sarri op de persconferentie voorafgaand aan het duel in Frankrijk.

Sarri wordt hier en daar weleens bekritiseerd, maar Bonucci heeft het volste vertrouwen in de ervaren coach van Juventus. "Hij is zeer intelligent, als trainer en als mens", deelt de mandekker complimenten uit. "Als hij tegen ons praat, snappen wij waarom hij hier als trainer is aangesteld. Sarri weet zijn elftallen altijd te verbeteren. Sinds zijn komst is een nieuwe benadering van het voetbal waarneembaar. In de verdediging doen we bijvoorbeeld aan zonedekking. Dat is soms gecompliceerd, maar van moeilijke dingen loop ik niet gelijk weg."

-
Ben jij het eens met Leonardo Bonucci over Matthijs de Ligt?

Meer nieuws

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
2
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
28
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
11
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
22
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties