Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt krijgt hoogste cijfer van Tuttosport: 'Chiellini kan rustig aan doen'

Laatste update:

De Ligt was volgens Tuttosport samen met Rodrigo Bentancur de uitblinker bij Juventus. Beide spelers worden beoordeeld met een zeven, het hoogste cijfer dat is uitgedeeld door de krant, die de ex-Ajacied omschrijft als 'de muur van Juventus'. "Hij toonde wilskracht vanaf het eerste fluitsignaal en was sterk zoals op zijn beste avonden. Ondanks dat de competitie drie maanden heeft stilgelegen, was hij de volledige wedstrijd gefocust", schrijft de krant over de Oranje-international.

Ook La Gazzetta dello Sport zag De Ligt een sterke wedstrijd spelen. De mandekker wordt positief uitgelicht: "Chiellini kan het rustig aan doen", schrijft de roze sportkrant. Chiellini is hersteld van een zware knieblessure, maar is nog niet volledig wedstrijdfit. Over De Ligt: "Hij was ook in aanvallend opzicht gevaarlijk. Door een geweldige interventie van Kjaer werd een doelpunt voorkomen."

In de beoordelingen wordt Ronaldo een stuk kritischer benaderd. La Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport, Corriere della Sera, Repubblica en La Stampa beoordelen hem allemaal met een vijf. Alleen van Tuttosport krijgt hij een voldoende (zes). De Portugese aanvaller speelde in de punt van de aanval en gaf niet thuis tegen Milan. Bovendien miste hij in de eerste helft een strafschop. Hij wordt door de roze sportkrant bestempeld als de flop van de wedstrijd. Diezelfde titel krijgt hij van Corriere dello Sport. "Sarri zette hem in de punt van de aanval en hij miste een strafschop. Daarna was het klaar. Trek gerust een andere conclusie, maar dit was niet de Ronaldo die we kennen", zo klinkt het oordeel van de krant.

-

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
4
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties