Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt krijgt prachtig commentaar van Buffon; media delen cijfers uit

Laatste update:

"Ik zag een buitengewoon goede voetballer: voortdurend geconcentreerd en exceptioneel vanaf de eerste tot de laatste minuut", stelt de doelman. Buffon speelde zelf zijn 903e officiële wedstrijd in zijn carrière en verbrak daarmee het record van Paolo Maldini, die gedurende zijn loopbaan tot 902 optredens kwam. "Ik ben erg blij met dit record. Bovenal ben ik blij dat ik op mijn 42ste nog steeds fysiek goed in orde ben. Ik geniet nog enorm van het spel."

De Ligt krijgt van Calciomercato een 6,5 met als opmerking 'fysiek sterk en met lef'. De Corriere dello Sport komt hetzelfde cijfer en stelt dat De Ligt 'tekenen van groei' toont. Het Italiaanse Goal beloont De Ligt met een zeven. "De Nederlandse verdediger blijft zich gestaag ontwikkelingen. Hij was sterk in de één-op-één-duels en schitterde in de opbouw." Volgens het Italiaanse FOX Sports behoorde De Ligt tot de allerbeste spelers van Juventus: net als Miralem Pjanic en Cristiano Ronaldo krijgt hij een zeven. "Hij raakt steeds meer vertrouwd met het niveau van Juventus. SPAL leverde weliswaar niet zoveel problemen op, maar De Ligt was de gehele wedstrijd foutloos."

Veel aandacht is er ook voor het nieuwe aanvalsduo, bestaande uit Paulo Dybala en Ronaldo, dat voor het eerst dit seizoen voorin samenspeelde. De Argentijn bereidde twaalf minuten voor tijd de 2-0 van Ronaldo voor. Van dichtbij kopte Ronaldo raak op aangeven van Dybala. "Als het zo doorgaat, wacht een serieuze concurrentiestrijd met Gonzalo Higuaín", voorspelt La Gazzetta dello Sport.

-

Meer nieuws

Özil doet harde toezegging als Tottenham niet verliest van Manchester City
1
'Lewandowski wint Ballon d'Or mogelijk alsnog door onderzoek naar winst Messi'
7
Nieuwe details over bizarre rel bij NAC: 'Van Hooijdonk wast handen in onschuld'
7
Real Madrid zet deur naar uitgang wagenwijd open voor Modric, die niet wil gaan
11
Farioli wordt in aanloop naar PSG-thuis gevraagd naar toekomst bij Ajax
4
LaLiga-president Javier Tebas bevestigt komst Kylian Mbappé naar Real Madrid
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties