Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt na uitvallen van Demiral enige fitte centrumverdediger bij Juventus

Laatste update:

De Ligt keerde zaterdag tegen Cagliari (2-0 overwinning) terug in het hart van de Juventus-verdediging. De Oranje-international moest vanwege een schouderblessure drie maanden revalideren en miste daardoor de beginfase van het nieuwe seizoen. Demiral was afgelopen weekeinde zijn partner in de defensie, maar de samenwerking krijgt voorlopig dus geen vervolg. De Turkse mandekker mist naast Ferencvaros-thuis sowieso ook het competitieduel met Benevento van aanstaande zaterdag.

De Ligt maakt indruk met vloeiend Italiaans: 'Zo speelde ik ook bij Ajax'

De interviews van de Juventus-verdediger vallen in de smaak in Italië.Lees artikel

Problemen genoeg dus voor Pirlo, die in het hart van zijn defensie ook al niet kan beschikken over oudgedienden Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci. Daarnaast is Daniele Rugani begin oktober tot het einde van het seizoen verhuurd aan Stade Rennes. Pirlo is derhalve genoodzaakt om in de Champions League-ontmoeting met de Hongaren andere spelers voor de leeuwen te gooien, al zijn de opties voor de Italiaanse oefenmeester niet talrijk te noemen.

Het is mogelijk dat Pirlo het 4-4-2-systeem voor één keer overboord gooit en terugvalt op een driemansverdediging. Vleugelverdedigers Juan Cuadrado, Danilo en Alex Sandro zijn in ieder geval fit genoeg voor de midweekse wedstrijd in het Juventus Stadium. De voormalig middenvelder kan eventueel ook een beroep doen op de pas 21-jarige Gianluca Frabotta, een linksback die tegen Cagliari op de bank zat bij Juventus.

-

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
0
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties