Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt noemt potentiële opvolger Bosz: 'Geen idee of hij ervoor openstaat'

Laatste update:

"Blind liet me ook debuteren, ja. Hij is nu vrij. Ik heb geen idee of hij ervoor openstaat. Ik denk dat het een goede trainer is", aldus De Ligt, die het best zou zien zitten als Ajax bij Blind uitkomt, in gesprek met Voetbal Inside: "Waarom niet? Ik denk dat Ajax wel op zoek gaat naar een coach die dicht bij de visie en werkwijze van Bosz zit. Ik heb geen voorkeur."

De Ligt baalt van het vertrek van Bosz. £Hij is toch de trainer die je je debuut heeft gegund", reageert de verdediger tegenover FOX Sports. Hij zag het vertrek van de coach aankomen. "Er werd heel veel over geschreven. Als één krant het schrijft, valt het nog te betwisten. Als iedereen het zegt dan zal er wel een kern van waarheid in zitten. Voor dit team is het zonde dat hij vertrekt. Voor iedereen is het duidelijk dat wij dit jaar als team een goede ontwikkeling hebben doorgemaakt."

In gesprek met FOX Sports wilde Edwin van der Sar namens Ajax dinsdag niet in gaan op kandidaten die in beeld zouden zijn. Wel gaf hij aan dat het niet een Nederlander hoeft te zijn. Volgens De Telegraaf staat Roger Schmidt bovenaan het lijstje bij de Amsterdammers.

Danny Blind is een goede opvolger voor Peter Bosz

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties