Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt ontbreekt drie dagen na kampioenswedstrijd in Juventus-selectie

Laatste update:

De verwachting is dat De Ligt rust krijgt en wel inzetbaar zal zijn voor het slotduel met AS Roma van aankomende zaterdag. Volgende week vrijdag staat het Champions League-treffen met Olympique Lyon op het programma en Juventus moet dan de 1-0 nederlaag die eerder in Frankrijk werd geleden goed zien te maken.

De cijfers achter het kampioensjaar van Juventus

Naast De Ligt krijgen Danilo en Aaron Ramsey eveneens rust. Verder ontbreken Giorgio Chiellini, Mattia De Sciglio, Sami Khedira, Douglas Costa, Paulo Dybala en de geschorste Adrien Rabiot in de selectie. Voor Dybala zal het een race tegen de klok worden om het treffen met les Gones te halen. De Argentijn kampt met een spierblessure en zijn situatie zal van dag tot dag bekeken worden.

Voor Juventus staat er woensdagavond tegen Cagliari weinig meer op het spel. La Vecchia Signora kroonde zich zondag na een 2-0 overwinning op Sampdoria al tot kampioen van Italië. Cristiano Ronaldo is nog wel op jacht naar de topscorerstitel: hij loopt momenteel drie doelpunten achter op Lazio-spits Ciro Immobile.

Denk jij dat Juventus van Cagliari gaat winnen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties