Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt richt zich in speciale video vanuit Parijs tot supporters van Ajax

Laatste update:

"Ajacieden, Matthijs hier", opent De Ligt. "Ten eerste wil ik zeggen dat ik jullie mis. Ik heb een geweldige tijd gehad met jullie en ik wil jullie bedanken voor het winnen van deze prijs. Het is een heel grote eer. Ik wil jullie bedanken: de supporters, de spelers, het personeel... Ik denk dat dat het grootste deel van deze prijs is geweest. Ik wil jullie heel erg bedanken en ik volg jullie nog steeds op de voet. Groetjes, Matthijs."

Direct na het winnen van de prijs sprak De Ligt zijn dankwoord al uit richting Ajax. "Om te beginnen ben ik blij om hier te zijn. Het is een grote eer om hier tussen al deze topspelers te staan", zei hij. "Ik wil Ajax bedanken, de club waar ik ben begonnen en die me veel gegeven heeft. Ik wil mijn ploeggenoten van Ajax en van Juventus bedanken, de club Juventus, mijn familie, mijn vriendin, iedereen. Ik wil tegen iedereen zeggen dat ik heel trots op deze prijs ben. En geniet van deze avond, want met al deze topspelers moet je ervan genieten zolang ze er nog zijn."

De Ligt, die vorig jaar al de Golden Boy-award won voor het grootste talent onder 21 jaar van Europa, heeft een prachtig jaar achter de rug. Als aanvoerder leidde hij Ajax naar de landstitel, de TOTO KNVB Beker en de halve finale van de Champions League. Hij verdiende een transfer naar Juventus en ontwikkelde zich daar al snel tot basiskracht. Ook bij het Nederlands elftal, dat zich kwalificeerde voor het EK, is De Ligt niet meer weg te denken.

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
24
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
12
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
11
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties