Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Ligt speelt nog altijd grote rol in renovatieplannen Real Madrid'

Laatste update:

Matthijs de Ligt geldt als de favoriet in het Santiago Bernabéu. De beleidsbepalers van Real zagen de jonge aanvoerder van Ajax onlangs tweemaal aan het werk in de Champions League tegen hun eigen ploeg en zijn daarbij helemaal overtuigd geraakt van de kwaliteiten van de verdediger. De Ligt is echter ook in beeld bij onder meer Barcelona, Atlético Madrid en Paris Saint-Germain en de Champions League-houder heeft daarom Milan Skriniar van Internazionale en Kalidou Koulibaly van Napoli als alternatieven geïdentificeerd.

Meer: Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: ‘Hij was veel te hebzuchtig’ | Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui

De huidige nummer drie van LaLiga is naast een centrale verdediger ook op zoek naar een nieuwe linksback en versterkingen voor op het middenveld en in de aanval. Voor de positie linksachterin zijn onder meer Chelsea-verdediger Marcos Alonso, José Luis Gayà van Valencia en Álex Grimaldo van Benfica in beeld, terwijl naast deze Spanjaarden ook David Alaba van Bayern München hoog op de lijst staat.

Voor de rol van wat meer controlerende middenvelder komen naar verluidt Sergej Milinkovic-Savic (Lazio), Thiago Alcântara (Bayern München) en Miralem Pjanic (Juventus) in aanmerking. Paul Pogba staat eveneens op de lijst en de sterspeler van Manchester United zou een nieuwe Gálactico kunnen worden. Real is daarnaast ook op zoek naar een aanvallende middenvelder en overweegt om Christian Eriksen en Eden Hazard weg te halen bij respectievelijk Tottenham Hotspur en Chelsea. Pablo Sarabia (Sevilla) en Suso (AC Milan) gelden daarnaast als Spaanse opties, terwijl ook de talenten Nicolò Zaniolo (AS Roma) en Kai Havertz (Bayer Leverkusen) zich in de kijker hebben gespeeld.

Marca verwacht dat ondanks al deze potentiële aanwinsten pas echt de portemonnee getrokken gaat worden voor een nieuwe spits. Kylian Mbappé, Neymar (beiden Paris Saint-Germain) en Tottenham-aanvaller Harry Kane staan volgens de Spaanse sportkrant bovenaan het verlanglijstje. Als deze topaankopen niet haalbaar lijken, worden onder meer Mauro Icardi (Internazionale), Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal) en Luka Jovic (Eintracht Frankfurt) gezien als eventuele alternatieven.

Denk jij dat Matthijs de Ligt volgend seizoen voor Real Madrid speelt?

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
22
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties