Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Ligt staat ondanks persoonlijke voorkeur derde op prioriteitenlijst'

Laatste update:

De Ligt zou zelf een overstap naar de Catalaanse topclub wel zien zitten. De negentienjarige stopper is zich ervan bewust dat Gerard Piqué aankomend seizoen waarschijnlijk eerste keus blijft, dat andere clubs meer voor hem willen betalen en dat zaakwaarnemer en adviseur Mino Raiola hem liever bij een andere club onder zou willen brengen. De Ligt wil echter graag naar Barcelona en zou het ook als een pluspunt zien om samen te kunnen blijven spelen met De Jong.

Barça betaalt Ajax echter al 86 miljoen euro voor De Jong en gaat ervan uit dat er voor De Ligt een soortgelijk bedrag op tafel moet worden gelegd. De club wil zich aankomende zomer nog op twee andere posities versterken en heeft de komst van de Oranje-international daarom volgens bovengenoemde sportkrant op een laag pitje gezet. De koploper van LaLiga zou namelijk van mening zijn dat het aantrekken van een nieuwe spits en een back-up van Jordi Alba, zodra hij zijn contract heeft verlengd, van groter belang is dan de komst van De Ligt.

Antoine Griezmann is door zijn geschatte transfersom van 120 miljoen voorlopig geen optie, maar Barça gaat verwacht dat er voor een nieuwe goaltjesdief hoe dan ook minstens 60 miljoen neergelegd zal moeten worden. De club beschikt met Piqué, Samuel Umtiti, Clément Langlet en Jean-Clair Todibo daarnaast voor aankomend seizoen al over vier opties voor de twee posities centraal achterin en lijkt daardoor voorlopig voorzien. Thomas Vermaelen keert aankomende zomer overigens waarschijnlijk terug naar de Premier League, terwijl de kans dat de koopoptie in de huurovereenkomst voor Jeison Murillo gelicht wordt minimaal is.

Denk jij dat Matthijs de Ligt volgend seizoen eveneens voor Barcelona speelt?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties