Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt: 'Trots dat ik dertien jaar later dezelfde prijs in ontvangst mag nemen'

Laatste update:

"Ik ben heel blij met deze prijs, het maakt me enorm trots. Al helemaal als je naar de spelers kijkt die deze prijs voor mij hebben gewonnen", zegt De Ligt in gesprek met Tuttosport. De verdediger zal de prijs maandagavond in Turijn in ontvangst nemen. "Mijn zaakwaarnemer Mino Raiola en Ajax lieten mij weten dat ik deze prijs heb gewonnen. Ik draag dit niet aan één iemand op, want er zijn veel mensen die mij hebben geholpen om zover te komen."

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

"Ik ken alle eerdere winnaars van de Golden Boy-award, dat zijn grote namen. Eén naam springt eruit: Messi. Iedereen weet wat hij voor elkaar heeft gekregen. Ik vind hem een geweldige speler en ik ben trots dat ik dertien jaar later dezelfde prijs in ontvangst mag nemen", stelt de verdediger, die in verband wordt gebracht met zo'n beetje de gehele Europese top. Volgens de laatste berichten zou Juventus de beste papieren hebben om hem over te nemen van Ajax.

"Op dit moment concentreer ik me op Ajax. We zijn nog op drie fronten actief en er mag geen afleiding zijn, vooral niet omdat ik aanvoerder ben. Aan het einde van het seizoen zie ik wel wat er gaat gebeuren. Voor dit soort dingen moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn", besluit De Ligt. Ajax bezet momenteel de tweede plaats in de Eredivisie, met een achterstand van twee punten op koploper PSV.

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
58
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
36
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
19
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
13
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties